Dobrze wyposażona kuchnia w lokalu gastronomicznym pomaga w przygotowywaniu posiłków, zapewnia bezpieczeństwo pracowników, a także umożliwia uzyskanie najwyższej jakości potraw.
W hurtowniach dostarczających wyposażenie gastronomiczne do lokali dostępna jest pełna gama sprzętów, które mogą być dopasowane indywidualnie do ich specyfiki. Hurtownia hybryda-gastro.pl prezentuje produkty, które pozwalają na kompleksowe wyposażenie każdej firmy gastronomicznej – także z kompleksową obsługą ułatwiającą stworzenie kuchni, która będzie działała niezawodnie.
Hurtownia gastronomiczna hybryda-gastro.pl – oferta
Hybryda-gastro.pl to hurtownia gastronomiczna, która oferuje artykuły do różnych lokali gastronomicznych, między innymi restauracji, barów, pubów, kawiarni, pizzerii, firm cateringowych i stołówek.
W asortymencie hurtowni znajduje się pełna gama produktów przeznaczonych do obróbki mechanicznej, cieplnej – termicznej, przechowywania surowców i artykułów spożywczych.
Dodatkowo hurtownia hybryda-gastro.pl prowadzi usługi dla firm gastronomicznych, które pomagają w stworzeniu funkcjonalnej, sprawnie działającej kuchni w lokalu gastronomicznym.
Wśród usług świadczonych przez hurtownię hybryda-gastro.pl znajdują się:
- fachowe doradztwo – pracownicy hurtowni doradzą, jakie wyposażenie kupić do firmy
- projektowanie kuchni gastronomicznych – zgodnie z indywidualnymi oczekiwaniami klientów
- montaż urządzeń gastronomicznych – według zaleceń ich producentów
- serwis sprzętu gastronomicznego – niezbędny do jego niezawodnego działania na lata
Hybryda-gastro.pl – wybrane sprzęty gastronomiczne
Wśród urządzeń dostępnych w internetowej hurtowni gastronomicznej hybryda-gastro.pl znajdują się między innymi:
Kuchenki indukcyjne gastronomiczne
Indukcyjne kuchenki dla gastronomii wyposażone są w jedno lub kilka pól grzewczych i pozwalają na przygotowanie wielu dań. Mogą mieć postać urządzeń wolnostojących lub umieszczanych na blatach, podstawach.
Frytownice gastronomiczne
Pozwalają na szybkie i bezpieczne przygotowywani potraw smażonych na głębokim tłuszczu. Dzięki nim można nie tylko upiec chrupiące frytki, ale również innego rodzaju dania, na przykład ryby w panierce, kurczak w panierce. Frytownice gastronomiczne mają duże pojemności i pozwalają na wybór temperatury smażenia. Pozwalają też na łatwe usuwani tłuszczu.
Kotły warzelne gastronomiczne
Za pomocą tego typu sprzętu można przygotowywać dania w dużych kotłach zasilanych elektrycznie albo gazowo. Kotły warzelne pozwalają na ugotowanie potrawy i mogą podtrzymywać jej optymalną temperaturę.
Taborety elektryczne gastronomiczne
Taborety gastronomiczne to urządzenia służące do przygotowywania dań w garnkach i na patelniach. Wyposażone są w płytę grzewczą, która podgrzewa umieszczone na nich dania w naczyniach. Taborety elektryczne wymagają wyłącznie podłączenia do źródła prądu.
—
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK
https://hybryda-gastro.pl
TEL: 32 418-72-55
E-MAIL: biuro@hybryda-gastro.pl
NIP: 6312312497, REGON: 241677598
ul. Stanisława Kunickiego 14, 44-100 Gliwice